Един от най-важните футболисти в състава на ЦСКА Тобиас Хайнц няма да вземе

...
Един от най-важните футболисти в състава на ЦСКА Тобиас Хайнц няма да вземе
Коментари Харесай

Основен играч на ЦСКА под въпрос за сблъсъка с Левски

Един от най-важните футболисти в състава на ЦСКА Тобиас Хайнц няма да вземе присъединяване и в идното посещение на Локомотив (София). Норвежецът не игра при успеха над Ботев (Пловдив) с 4:0, откакто получи травма при успеха над ФК ЦСКА 1948 в Бистрица. Полузащитникът е с повредени връзки на глезена и положението му към момента не разрешава да възобнови подготвителен развой.

Само седмица след мача с Локомотив (София) следва дербито с Левски и към днешна дата присъединяване на Хайнц наподобява застрашено, твърди  " Тема Спорт ".

В същото време трима от футболистите на ЦСКА, които сега са в лазарета, се чака да са на линия за гостуването на Локо (София) след подновяването на шампионата. Става въпрос за Иван Турицов и Мартин Стойчев, които отпаднаха от съставите надлежно на мъжкия и младежкия народен тим, както и капитана Юрген Матай.

Турицов до неотдавна лекуваше проблеми с адукторите и се завърна в титулярния състав за мача с Ботев (Пд). След единствено 20 минути обаче той още веднъж получи болки в тази област и напусна терена наложително. Треньорът Нестор Ел Маестро беше безапелационен, че включването му в игра не е било преждевременно, защото преди този момент е упражнявал добре и чака, че положението му не е съществено.

Стойчев пък има проблеми, които е изпитал още по време на престоя си в Арда, и се нуждае от няколко дни отмора. След това ще възобнови тренировки и би трябвало да е подготвен за визитата в " Надежда ".

Юрген Матай пропусна последните два мача поради мускулна контузия, само че прави специфични процедури, с цел да се възвърне оптимално бързо.

" Червените "  все отново вършат всичко допустимо, с цел да може Хайнц да бъде на линия още за семейството от междинния 27-и кръг против Локомотив (Пловдив). Целта е плеймейкърът да запише минути в мача против " черно-белите ", който е единствено четири дни преди конфликта с Левски.
 Тоби Хайнц зарадва почитателите на ЦСКА
Тоби Хайнц зарадва почитателите на ЦСКА

Раздаде автографи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР